Medi3 Innlandet er et privat frittstående medisinsk senter. Vi har  30 ansatte som har bred helsefaglig kompetanse og har kontorer både på Hamar og Elverum. Vi har mer enn 2000 medlemmer, leverer bedriftshelsetjeneste til mer enn 180 virksomheter med 2900 ansatte og har et av de største private sentrene for medisinsk oppdragsforskning i Norden.Våre kunder og pasienter er hovedsakelig i Hedmark, men også fra Oppland og nordre del av Akershus.Vi tilbyr en rekke ulike forebyggende helsekontroller og spesialtjenester og har rask tilgang til allmennlege og et bredt utvalg av medisinske tjenester, bla. fysioterapeut og psykolog.Vi tilbyr våre kunder rask tilgang, mulighet til å kunne velge mellom et bredt utvalg av medisinske tjenester og å ta oss tid til å forstå din situasjon.GAVEKORT TIL DEN SOM HAR ALT?

Du kan kjøpe gavekort i våre resepsjoner

FOKUS PÅ MANNENS HELSE

Mannens helseuke har vært arrangert gjennom flere år i Europa, og Medi 3 Innlandet arrangerte den for første gang i 2013. Vi jobber med forebygging og ser at menn trenger å øke bevisstheten om å ta vare på egen helse, og vi arrangerer derfor åpne folkemøter hvor alle interesserte er velkommen:

  •  Elverum mandag den 16. juni klokken 18 på Terningen Arena
  •  Hamar tirsdag den 17. juni kl 18 på Scandic Hotel
  • Gjøvik onsdag den 18.juni kl 18 på Monsterhuset

I år har vi satt sammen et variert program med foredragsholdere både fra Høyskolen i Hedmark, Sykehuset Innlandet, Moelv Spesialistsenter og Mannehelseklinikken i Medi 3 Innlandet.

Velkommen!

 

 

 

 

 

VI HAR FLYTTET :

DU TREFFER OSS PÅ  TELEFONNUMMER:  03313

På Hamar er vårt medisinske senter i Storhamargt. 34. Du finner oss rett ved siden av den gamle Nestle fabrikken. Vi har 6 egne parkeringsplasser, det er nytt parkeringshus i Storhamargata og alt. parkering er nede på Koigen. Det er mange gravearbeider i Hamar og ned mot Mjøsa er underganger stengt pga. flom. Ring oss på 03313 hvis du trenger veiledning for å finne fram til oss.